Hodnocení obchodu

5,0 393 hodnocení
5
386x
4
4x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IV Avatar autora Iveta Vacková | 16.9.2020
Doporučuji všema deseti❤️ Šperky jsou precizně zpracované a velmi se mi líbí jejich osobitost a nápad. Určitě doporučím dále❤️
G Avatar autora Gaba | 16.9.2020
Moc,moc děkuji nádherná práce.Jsem moc spokojena????
D Avatar autora Dana | 16.9.2020
Ďakujem, všetko bolo v poriadku a rýchla výroba
V Avatar autora Veronika | 11.9.2020
Krásné, jsem nadšená ❤️
Avatar autora | 9.9.2020
VJ Avatar autora Václav Ježek | 9.9.2020
Spokojenost, zlatý náramek udělal obdarované velkou radost. Na doporučení vyrobeny i náušnice do stejného stylu. Děkuji za výrobu a rychlé jednání
MV Avatar autora Michaela Vránová | 9.9.2020
Nádherná práce❤️ Náramek je krásnější než na obrázku a ještě ke všemu elegantně zabalený ve vkusné krabičce. Jsem nadšená❤️ Ještě jednou děkuji za trpělivost při výběru a vaše rady.
L Avatar autora Lucie | 8.9.2020
Náramek je pěkný, ale bohužel velmi jemný a tenký, takže při běžné manipulaci se přetrhnul. Myslím si, že kvalita náramku opravdu neodpovídá jeho ceně.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 9.9.2020
Dobrý den paní Dubová, velmi nás mrzí Vaše zklamání, nicméně náramek lze určitě v naší zlatnické dílně opravit. Co se týče kvality náramku, řetízek typu ANKR je dovážený z Itálie a je velmi odolný a pevný. Můžeme Vás poprosit o bližší informace při jaké běžné manipulaci k roztržení došlo? Děkujeme za zpětnou vazbu Tým Sparkly
PS Avatar autora Petr Svoboda | 6.9.2020
Sparkly je skvělý a profesionální obchod. Přístup a kvalita služeb je zde výborná. Málokdy dávám plné hodnocení, ale tentokrát ho s čistým svědomím udělím.
I Avatar autora Ivana | 6.9.2020
Není co vytknout, super!
K Avatar autora Klára | 5.9.2020
Maximální spokojenost po všech stránkách ❤️
ED Avatar autora Eva Dvořáková | 1.9.2020
E-shop mi byl doporučen z více stran a jsem opravdu mooc spokojená. Ráda se na Vánoce opět vrátím a nakoupím vaše originální kousky svým nejbližším ..
L Avatar autora Lucie B. | 1.9.2020
Náramek je nádherný ❤️❤️, velká spokojenost❤️❤️. Rychlé dodání, vše v pořádku. DOPORUČUJI❤️❤️
P Avatar autora Pepa M. | 1.9.2020
Manželka byla z dárku nadšená, doporučuji.
JN Avatar autora Jana Novák | 1.9.2020
Jsem moc spokojená, zlatý přívěsek je ještě krásnější než na fotce. Ještě jednou děkuji za ukázkovou pomoc při výběru a ráda e-shop doporučím dále ❤️
H Avatar autora Hanka | 31.8.2020
Jsem moc spokojená, šperk je nádherný!
VM Avatar autora Věra Marušková | 31.8.2020
Krásné šperky, jsem nadšená! Výroba na přání, milý poradenský servis, dárkové balení - vše na ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Avatar autora | 28.8.2020
O Avatar autora Ondra | 27.8.2020
paráda + dobrá komunikace při změně
IS Avatar autora Irena Stuchlová | 25.8.2020
Rychlost, kvalita, vše super

Sledujte nás na Instagramu