Hodnocení obchodu

5,0 461 hodnocení
5
453x
4
5x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.2.2021
Exkluzivní práce! Doporučuji určitě všem ...
KB Avatar autora Kristyna Broučková | 28.2.2021
Maximální spokojenost, naramek je nádherný, splnil očekávání. Skvělá komunikace a ochota. Neobjednavam naposledy.
P Avatar autora Petra | 23.2.2021
Krásné špěrky za slušné ceny, rychlé dodání a výborná komunikace. Určitě doporučuji.
L Avatar autora Lucie | 19.2.2021
S Avatar autora Simona | 18.2.2021
Nádherné a kvalitní šperky, jsem opět nadšená. Moc děkuji za trpělivost a už teď se těším na další nákup ❤️❤️❤️
I Avatar autora Ilona | 17.2.2021
Velké DÍKY za krásný náramek se srdíčky a rytím ????. Šperk je opravdu moc krásný a jemný, rytí dle přání super a tvoří z něj něco speciálního a osobního. Dodání bylo rychlé. Rozhodně můžu doporučit :)
J Avatar autora Jana | 15.2.2021
Děkuji za krásné provedení a balení náramků, objednala jsem 2 kusy. Udělala jsem si radost i teta byla spokojená. Všem moc doporučuji.
Z Avatar autora Zdeněk | 11.2.2021
Ze strany obchodu a výroby nemám výtku. Vše v pořádku, náramek je pěkný. Výroba rychlá. Teď už zbývá hodnocení manželky, to ale neovlivníte:-)
V Avatar autora Veronika | 10.2.2021
Zboží dorazilo za pár dní, úžasná rychlost, i když šlo o rytí navíc. Náramek krásný, jemný, nenašla jsem jinde podobný. Náramek se srdíčky, kam jsem umístila jména dětí je něžný, zároveň působí luxusně. Doporučuji.
M Avatar autora Martina | 3.2.2021
Dobrý den, děkuji moc za nádherně vyrytí náramek se srdíčky s textem na přání. Krásně propracované. Moc děkuji, mohu jen doporučit. Dostala jsem tento náramek jako dárek k 40 narozeninám.
J Avatar autora Jakub | 3.2.2021
Super přístup, pěkné dárkové balení i krásné šperky. Manželka byla nadšená, takže spokojenost po všech stránkách.
Avatar autora | 3.2.2021
M Avatar autora Monika M. | 26.1.2021
Vše perfektní!
KK Avatar autora Klara Kopecká | 25.1.2021
Mohu jen doporučit. Rychlé zpracování a dodání. Skvělá kvalita.
Z Avatar autora Zuzka | 24.1.2021
Vše jsme dostali v naprostém pořádku a podle našich představ. Super
D Avatar autora David | 24.1.2021
Obdrzel jsem presne to co jsem si objednal. Maximalni spokojenost
R Avatar autora Renata | 20.1.2021
Jsem nadšená. Náušnice jsou překrásné. Děkuji.
R Avatar autora Romana F. | 18.1.2021
Decentní a krásné šperky, jsem opět nadšená. Jste nejlepší !!!
T Avatar autora Tomáš | 17.1.2021
Zakoupil jsem dámský náramek pro Přítelkyni takže spokojenost moc se jí líbí
DK Avatar autora Daniela Kadlecová | 11.1.2021
Velké nadšení, obchod mi byl doporučen známou a rozhodně to nebyl můj poslední nákup. Dávám plusové body i za velmi vstřícný klientský přístup při realizaci mých nápadů.

Sledujte nás na Instagramu