Rytí šperků - styl písma

Rytí šperků může nabývat mnoho různých podob a forem, ale jedno mají takto zdobené šperky společné: každý z nich je jedinečný a odráží příběh svého nositele. Může se jednat o partnerské set, do kterého necháte vyrýt datum vašeho seznámení, přívěsek doplněný osobním věnováním, náramek s vlastními iniciálami či medailonek se jménem dítěte. Do šperků můžete nechat vyrýt tajný vzkaz, o kterém bude vědět pouze jeho nositel či nositelka, nebo je naopak nechat ozdobit výrazným monogramem. Obsah sdělení je na vás. Stačí ho vyplnit do textového pole u produktu a o zbytek už se postaráme. Kromě samotného textu je ale důležitý i font, ve kterém necháte číslice či písmena vyhotovit. Každé písmo promlouvá svým vlastním jazykem, podvědomě v nás vyvolává určité asociace či pocity a podtrhává tak celkovou symboliku šperku. Při jeho výběru je proto vhodné zohlednit danou příležitost, typ šperku i osobnost jeho budoucího majitele.

Text k rytí popř. upřesnění k objednávce prosím napište do kolonky Text k rytí nebo jako Poznámku pro prodejce v následujícím znění (Objednávka krok 3.Informace - pod fakturační adresou). Příklad:

Přední strana destičky:
1.řádek: Amálka
2.řádek: 12.12.2020
Zadní strana destičky:
1.řádek: 3450g 52 cm
2.řádek: 15:45
3.řádek: Obrázek č.24

Doporučení: Vzhledem k velikosti plochy pro rytí a křehké zdobnosti písma si dejte pozor na velikost a délku rytého nápisu. Příliš dlouhý a malý text nemusí být dobře čitelný.

Rytí šperků – symboly, obrázky, znamení zvěrokruhu


písmo e-naramky (1)

Doba výroby vyrytého šperku: 3-10 pracovních dní, dle náročnosti a vytížení výroby. Pokud máte speciální deadline a šperk byste potřebovali dříve, dejte nám prosím vědět. S expresní výrobou a garancí termínu může být spojený poplatek. 

V případě, že potřebujete výrobek dodat dříve nebo přesně v určité datum, prosím kontaktujte nás, budeme se snažit Vám vyjít vstříc. Pokud šperk potřebujete rychle, je možné domluvit expresní zhotovení -  (za expresní vyřízení objednávky je účtován expresní příplatek). V některých případech není možno termín uspíšit z technologických a provozních důvodů.

Sledujte nás na Instagramu