Gravírování šperků – symboly, obrázky, znamení zvěrokruhu

Někdy stačí pouze jedno slovo nebo písmenko, to od vás nebo to pro vás. Naši zákazníci si nejčastěji do svých šperků nechávají vyrýt datum svatby, svá jména, narození a míry dítěte anebo jiná symbolická hesla, která spojují jejich životy. Do každého našeho výrobku je možné vyrýt různé minimalistické symboly – nejčastěji se jedná o srdce, infinity, trojúhelníky nebo kola. Tímto stylem každý šperk ihned pozvednete na originál.

Jak postupovat při žádosti o gravírování?

V případě písmenného nebo číselného gravírování si pouze stačí vybrat font z naší nabídky a do poznámky k objednávce napsat text, jaký si přejete vyrýt na váš šperk (popř. napsat email na info@e-naramky.cz). Vybrali jsme pro vás pět různých typů písma, které patří mezi nejoblíbenější a které se hodí pro různé typy šperků i různé příležitosti.

Pokud máte svého vlastního favorita v podobě obrázku, neváhejte nám zaslat svoji představu. Po konzultaci a následné domluvě, předáme návrh gravíru zlatníkovi, který si obrázek nebo symbol převede do vektorové podoby. Cena této služby je zpoplatněna částkou od 300,- Kč.


7A955628-2711-4543-8616-DF1A96868A19



Doba dodání vyrytého šperku:
 3-10 pracovních dní, dle náročnosti a vytížení výroby. Pokud chcete obdarovat své blízké našimi šperky a potřebujete objednávku vyřídit expres, informujte nás prosím na info@e-naramky.cz nebo připište požadavek do poznámky k objednávce a my se pokusíme udělat, co bude v našich silách. 

Zakázková výroba na přání: 2 - 4 týdny, dle náročnosti a vytížení výroby. Tento šperk vyrábíme na míru speciálně pro vás. Pozorně zpracováváme každičký detail, abychom dosáhli vaší maximální spokojenost. Pokud máte speciální deadline a šperk byste potřebovali dříve, dejte nám prosím vědět. S expresní výrobou a garancí termínu může být spojený poplatek.


Moc rádi s vámi prokonzultujeme veškeré možnosti.

Sledujte nás na Instagramu