Designové prsteny Miyuki

„Styl je způsob, jak říct, kdo jste, aniž byste museli mluvit.“ — Rachel Zoe

Držte krok s módními trendy s těmito stylovými prstýnky. Kombinací neotřelého designu a vysoce kvalitních skleněných korálku vzniká velmi zajímavý šperk, který bude ozdobou vašeho každodenního outfitu. Každý prsten Miyuki je zhotoven zákazníkovi na míru až na základě konkrétní objednávky, lze si tedy přesně zvolit velikost prstenu, barevnou kombinaci i ozdobný ornament.
Věděli jste, že se jeden prstýnek ze skleněných tenkostěnných korálků Miyuki šije zhruba 60-80 minut? Miyuki Delica 11/0 je kombinace velmi drobných rokajlových korálků japonské výroby, které jsou díky svému přesnému tvaru a vysokému lesku považovány za nejkvalitnější z korálků.

Doba dodání: Z důvodu časové náročnosti výroby je doba dodání prstýnku Miyuki 1-2 týdny.

Péče o prsteny Miyuki


Některé chemické čističce na šperky, kosmetika a parfémy, vyšší pH pokožky nebo slaná voda a chlór mohou mít vliv na životnost korálku Miyuki. Při kontaktu s vysokými teplotami může dojít ke ztrátě původní barevnosti. Správně prsteny ukládejte. Pro delší výdrž vašeho prstenu doporučujeme vyhnout se nadměrnému pocení (sport) a kontaktu s vodou (koupel, sprcha), kosmetickými, čistícími a chemickými přípravky. Při porušení těchto zásad není možno šperk reklamovat s důvodem opotřebení materiálu.

Čištění: vlažnou vodou a jemnou textilií. Po aplikaci šperk důkladně osušte.

E95B329A-7B8D-4A6C-A6C2-DEF68BB85978

Jak správně změřit velikost Miyuki prstenu?

A) Odborně – zlatnictví
Měřící kroužky – pomocí měřících kroužků zjistíte naprosto přesnou velikost vašeho prstu. Tuto variantu vám vřele doporučujeme. Můžete zajít do nejbližšího zlatnictví a poprosit, zda by vám změřili velikost prstu. Měřící trn – ve zlatnictví vám změří přinesený prsten, který vám sedne, pomocí měřícího trnu. Na něj se prstýnek navlékne a na stupnici se odečte velikost prstenu.

B) Laicky – existují způsoby, jak si můžete změřit prsteny sami v pohodlí svého domova.
Provázek – nejjednodušší metodou zjištění velikosti prstenu je omotání prstu provázkem, na který fixem uděláte značku a výslednou délku změříte. Tato metoda zjištění velikosti prstenu má jedno úskalí – nezapomeňte, že kloub prstu je obvykle širší než samotný prst. Proto musíte už při měření počítat s tím, že budete prsten také navlékat.

Více o správném změření naleznete na: https://www.e-naramky.eu/blog/jak-zmerit-velikost-prstenu/ 

Úpravy prstenů Miyuki

Následná úprava prstenu Miyuki je náročná, ale možná. V případě zvětšení velikosti prstenu počítejte s poplatkem 220Kč za úpravu + 20Kč za každý 1mm navíc (uvedené ceny jsou včetně DPH 21%). Pokud se prsten zmenšuje, materiál se nepočítá. K výsledné ceně je třeba připočítat částku za zvolený způsob dopravy či platby. Doba zhotovení úpravy je 1-2 týdny. Objednávku nám s požadovanou změnou oznamte na info@e-naramky.cz a následně vám bude požadovaná objednávka vytvořena a zaslána.

Sledujte nás na Instagramu